intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

9.3.16

curs 09-10: Activitats de l'aula de Percussió

Primera Setmana de la Percussió

Del 15 al 19 de Febrer de 2010 tingué lloc la primera edició de la Setmana de la Percussió, organitzada pels professors Joan Pons i Natxo Pérez.

Dilluns 15 de Febrer: Concert d'ex-alumnes del centre. Amb la participació d'Andrés Garrido, Ramón Llopis, Jordi Simó, David Peris, Juan Sanleonardo, Óscar Martí i Francisco Javier Sanchis.

Dimarts 16 de Febrer: Conferència-Concert a càrrec de Javier Costa. El compositor i director del centre, Javier Costa, tractà dues peces seues: Rasgos per a marimba i Microcronías per a marimba i flauta. Ambdues obres van ser interpretades per Maria Bernat i Joan Pons, professors del centre.
Dimecres 17 de Febrer: II Intercanvi de grups de percussió amb la participació del grup de percussió del CPM de Cullera, baix la direcció del professor José San Roque i del grup de percussió del CPM de Carcaixent, baix la direcció dels professors Joan Pons i Natxo Pérez.Dijous 18 de Febrer: Classe Magistral a càrrec de Manel Ramada, catedràtic de percussió del CSM Joaquín Rodrigo de València.

Divendres 19 de Febrer: Xerrada a càrrec de Juan Cañizares, professor de percussió del CPM Marcos Redondo de Ciudad Real, sobre la construcció de baquetes de timbal. En acabar es celebrà el concert de clausura a càrrec del grup de percussió del CSM Joaquín Rodrigo de València, baix la direcció de Manel Ramada i Sergio Izquierdo.
__________________________________Intercanvi al Conservatori de Cullera i participació en les XII Jornades Internacionals de la percussió de Ribarroja del Túria

Seguint amb el programa d'intercanvis encetat el curs anterior, el grup de percussió del CPM Mestre Vert de Carcaixent va actuar el Dimecres, 24 de Febrer de 2010, al saló d'actes del Conservatori Professional de Música de Cullera en un recital conjuntament amb el grup de percussió de l'esmentat centre. El programa va ser el següent:

Posteriorment, al finalitzar el curs el grup de percussió del nostre conservatori també va participar en les XII Jornades Internacionals de Percussió de Ribarroja del Túria. Els alumnes van poder assistir a nombroses classes de prestigiosos percussionistes com Filippo Lattanzi, Laurent Érdos o Rafa Mas. A més el Dijous, 1 de Juliol de 2010, van participar en el XI Festival de Grups de Percussió junt amb els grups del CPM d'Ontinyent, del CPM d'Altea i del CPM d'Alcorcón (Madrid).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada