intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

11.3.16

curs 10-11 (2): Actuacions als CPMs d'Ontinyent i Oliva, i al CSM Joaquin Rodrigo de València

Durant el curs 10-11 el Grup de Percussió del Conservatori Professional Mestre Vert de Carcaixent va visitar altres centres veïns per desenvolupar el programa d'intercanvis de grups de percussió.

El Divendres 25 de Febrer de 2011, a l'Auditori Multiusos d'Ontinyent, va tindre lloc el III Festival de Grups de Percussió on participaren els grups de la Unió Musical d'Ontinyent, del Conservatori Mestre Vert de Carcaixent i del mateix Conservatori Professional de Música d'Ontinyent.






El Dimecres, 3 de Març de 2011, els nostres alumnes van assistir al Dia de Portes Obertes del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Hi van poder prendre part en la classe orientativa sobre les proves d'accés, a càrrec dels catedràtics i professors de l'esmentat centre. Posteriorment hi participaren al Festival de Grups de Percussió.








El Dimecres, 30 de Març de 2011, es va celebrar el concert de clausura de les Primeres Jornades de Percussió del Conservatori Professional de Música Josep Climent d'Oliva. Hi participaren el grup de Percussió del Conservatori Mestre Vert de Carcaixent i el grup de Percussió del mateix Conservatori Professional de Música Josep Climent d'Oliva. Ací teniu una de les peces que interpretà el grup del nostre conservatori, el segon moviment (II. Assez vif bien rythmé) del Quartet en Sol menor de Claude Debussy, transcrit per Gary P. Gilroy:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada