intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

10.3.16

curs 10-11: II Setmana de la Percussió

Del 14 al 18 de Febrer de 2011 es va celebrar la segona edició de la Setmana de la Percussió del Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, organitzada pels professors Joan Pons i Natxo Pérez, i amb la col·laboració de Tot per l'aire, Percufest, El Bombardí i Consolat de Mar.
Dilluns 14 de Febrer: Prevenció de lesions i la correcció postural en els músics. Conferència a càrrec de la fisioterapeuta Rebeca García.Dimarts 15 de Febrer: Classe de timbals a càrrec de Xavier Eguillor, Timbal Solista de l'Orquestra de València.
Dimarts 16 de Febrer: III Festival de Grups de Percussió amb la participació dels grups Suma-repic de Sumacàrcer, del CPM Josep Climent d'Oliva, CPM d'Ontinyent i del CPM Mestre Vert de Carcaixent.
Dijous 17 de Febrer: Classe de Percussió Orquestral a càrrec de David Rodríguez, professor del CPM de Vigo (Pontevedra) i actuació del duo format pel mateix David Rodriguez i David Salgueiro.


Divendres 18 de Febrer: Xerrada a càrrec de Paco Baenas, fabricant de baquetes.

I Concert de Clausura a càrrec de Per-se-cussió Ensemble, grup de percussió del CSM Joaquin Rodrigo de València. Baix la direcció de Manel Ramada, Sergio Izquierdo i Manuel Tomàs.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada