intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

26.3.16

curs 11-12 (2): Concert del Grup de Percussió de l'OFUV a Carcaixent

El 15 de Març de 2012 actúa al Teatre Don Enrique de Carcaixent el Grup de Percussió de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, baix la direcció de Joan Pons. El concert fou el punt i final a diversos assajos desenvolupats al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent durant les setmanes anteriors.

El concert va estar íntegrament dedicat a la música per a percussió d'autors nacionals. S'estrenaren, a més, tres peces per a percussió solo d'altres tants compositors valencians: Poema per a timbals de Guillem Ramiro, 101 per a timbals de Saül Gómez i Cinc Haikai per a marimba de Javier Costa, director del CPM Mestre Vert de Carcaixent. La resta del programa, adreçat a la música per a grup de percussió, es va completar amb peces d'Andrés Valero-Castells, Enrique Guimerà i Rafael Reina.

El Grup de Percussió de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València va estar format per: Sabela Castro, Adrián Fernández, Sergi Santamaria (ex-alumne del CPM Mestre Vert de Carcaixent), Mª Victoria Navarro, Manuel Roda i Raül Teruel (ex-alumne del CPM Mestre Vert de Carcaixent).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada