intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

26.3.16

curs 11-12: III Jornades de la Percussió

El Dijous i Divendres, 26 i 27 de Gener de 2012 es celeraren les III Jornades de la Percussió del CPM Mestre Vert de Carcaixent organitzades pels professors Joan Pons i Jordi Simó. La seua duració es va reduir respecte a edicions anteriors, però no la seua qualitat!
Dijous 26 de Gener: IV Encontre de Grups de Percussió. En aquesta edició ens acompanyaren els grups del Conservatori Professional de Torrent, de l'Escola de Música d'Alaquàs i de l'Escola de la Societat Musical d'Alginet.Divendres 27 de Gener: A les 10h. Classe de caixa a càrrec de Jaume Fernández, percussionista de l'Orquesta de la Comunidad de Madrid (ORCAM). A les 18:30h Audició d'alumnes de percussió del CSM Joaquín Rodrigo de València.
______________________________També durant el curs 11-12, el grup de percussió del CPM Mestre Vert de Carcaixent va actuar en:

Intercanvi a l'Auditori d'Alaquàs, 1 de febrer de 2012:

Participació en la II Jornada de Portes Obertes del CSM Joaquín Rodrigo de València, 2 de Març de 2012:Concert-Intercanvi de grups de Percussió a la Casa de la Cultura de Benifaió, 4 d'Abril de 2012. Conjuntament amb els grups de percussió de la Societat Musical d'Alginet i del Centre d'Estudis Musicals de Benifaió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada