intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

2.4.16

curs 12-13: Activitats organitzades per l'aula de Percussió en la I Setmana Cultural del centre

Per primera vegada al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent es va celebrar una Setmana Cultural i que va dinamitzar tant professors, com alumnes del centre. En concret es va celebrar del 29 d'Abril al 3 de Maig de 2013
L'aula de Percussió hi va participar molt activament amb l'organització de les següents activitats:

Dilluns 29 d'Abril a les 17h: va tindre lloc una interessant xerrada sobre construcció de baquetes de timbal, a càrrec de David Guillamon i Jesús David Valero, de la signatura de Borriana Roll Mallets. Posteriorment fou el torn dels representants d'Alma Drums, una empresa també de Castelló dedicada a la fabricació de caixes i bateries.
Dilluns 29 d'Abril a les 18:30h: Audició de Percussió i Dansa. Aquest concert fou fruït d'un treball conjunt entre les aules de dansa i percussió del conservatori, que començà el mes de gener, i també gràcies a la col·laboració d'alumnes de percussió del CSM Joaquín Rodrigo de València, entre els quals es troben tres ex-alumnes del nostre conservatori (Sergi Santamaria, Neus García i Borja Sarrión). Poguérem escoltar peces clàssiques del repertori de cambra per a percussió de R. Peck, R. Pawassar, T. de Mey i conjuntament amb les alumnes de dansa, el tango La Depre de S. Consentino, 16th Patterns de D. Kuhn i Un entre tants, una peça creada expressament per a l'ocasió i basada en textos del poeta valencià V.A. Estellés.Dijous 2 de Maig: Vé Intercanvi de Grups de Percussió. En aquesta edició ens van acompanyar els veïns centres de Benifaió i l'Alcúdia, dirigits per Natxo Pérez (ex-professor del centre) i Toni Molina, respectivament. Vam poder escoltar peces de E. Kopetzki, G. Rossini/P. Klemke, S. Maricle, P. Spiesser i Tom Gauger. Tots tres grups junts vam interpretar el tema principal de la pel·lícula Missió Impossible per posar punt i final al concert.Divendres 3 de Maig: Classe de Bateria a càrrec de Felip Santandreu. Felip ens va oferir una lliçó magistral amb interpretacions de temes tan diversos com Island Magic de D.Weckl i Roxanne del grup britànic The Police. Hi vam treballar gèneres com el Latin Jazz, Swing, Rock... Els alumnes conegueren ritmes llatins tan interpretats com el Bolero, Mambo, Son, Chachachà, Guaguancó... i el papers que juguen les tumbadores, les claves, el güiro, pailes i maraques, a més de la bateria en cadascun d'ells.
__________________________


El Dilluns 6 de Maig de 2013, el Grup de Percussió del CPM Mestre Vert de Carcaixent va actuar al II Encontre de Grups de Percussió, organitzat al Conservatori Professional de Música de Torrent. Hi varen actuar grups dels conservatoris d'Alacant, Requena, Carcaixent i Torrent.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada