intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

5.4.16

curs 13-14: Activitats organitzades per l'aula de Percussió en la II Setmana Cultural del centre

Durant els primers dies del mes de Juny es va celebrar la segona edició de la Setmana Cultural del Conservatori. L'aula de percussió també participà activament en l'organització de diverses activitats. En l'edició de 2014, a més, hi destacà la visita del director i compositor català Salvador Brotons.Dimarts 3 de Juny de 2014: A les 16h es va celebrar una classe a càrrec del trio Alxarq, format per Miquel Mateu (professor de percussió del centre), Jesús Fenollosa i Carles Salvador. La sessió va estar dedicada a aprofundir en la interpretació de música de cambra per a instruments de percussió. Posteriorment, a les 19h va tindre lloc un concert del trio Alxarq amb el següent programa:

Dimecres 4 de Juny de 2014: A les 17h en el Saló d'Actes s'hi va celebrar un concert monogràfic d'obres del compositor i director català Salvador Brotons, al qual va assistir el mateix autor, que va comentar la seua pròpia música. El concert de música de cambra va ser oferit pels professors del centre Joan Pons (percussió), Julio Fresneda (clarinet) i Paco Hervàs (piano).

El programa va ser el següent:


Diàlegs Subtils per a Clarinet Baix i Percussió, op.50 (1990)

Sonatina Aqüífera per a marimba, op.101 (2005)
I. Brollador
II. Onatge
III. Gotes
IV. Cascades

Sonata per a Clarinet i Piano, op.46 (1988)
I. Moderato
II. Recitativo
III. Allegro Rítmico

Fantasia Contrastant per a Clarinet i Percussió, op.51 bis (2006)
Dijous 5 de Juny de 2014: Es celebrà el VIé Intercanvi de Grups de Percussió amb la participació del grup de percussió del CPM Mossen Francesc Penyarroja de la Vall d'Uixò, del CPM de Riba-roja de Túria i del mateix CPM Mestre Vert de Carcaixent.
____________________

El Grup de Percussió del CPM Mestre Vert de Carcaixent va actuar al Saló d'Actes del CPM Mossen Francesc Penyarroja de la Vall d'Uixò dins del Festival de Grups de Percussió, organitzat des del mateix centre. Hi varen actuar els grups dels conservatoris de Torrent, Carcaixent i la Val d'Uixò.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada