intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

6.4.16

curs 14-15: VIIé Intercanvi de Grups de Percussió

El 20 de Maig de 2015 es va celebrar al nostre conservatori, com ja és habitual tots els cursos, la setena edició dels intercanvis de grups de percussió. Enguany hem comptat amb la participació del Conservatori Professional de Música Mariano Pérez Sánchez de Requena.

Per començar el professor de l'esmentat centre, Miguel Hernández Jarque, va oferir una classe de bateria en què va tractar la relació entre els exercicis de tècnica de caixa i les seues possibilitats d'aplicació a la bateria. Seguidament, la segona part de la sessió va comptar amb la participació del professor Rober Molina al baix elèctric. Conjuntament, els dos músics van mostrar les possibilitats d'interacció entre bateria i baix a la música moderna, exemplificant la importància del treball instrumental conjunt en diferents estils musicals.
Després de la classe va tindre lloc el concert de grups de percussió. Primer actuà el grup de percussió del Conservatori de Requena, que va interpretar un programa format íntegrament per arranjaments de temes del grup anglès Queen transcrits per a grup de percussió. Posteriorment va intervindre el grup de percussió del conservatori de Carcaixent que oferí quatre peces d'estils musicals diversos com el ragtime americà, el tango argentí, músiques d'arrel africana i un frevo brasiler.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada