intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

6.5.16

curs 15-16 (2): Intercanvi de Grups de Percussió a Requena i València

Enguany hem realitzat dos concerts d'Intercanvi amb altres centres, tornant la visita que ens van fer a Carcaixent el grup de percussió del CPM de Requena i que ens han fet enguany el del CPM de València.

El passat 21 de Març ens desplaçàrem al Conservatori Professional de Música Pérez Sánchez de Requena. A l'auditori de l'esmentat centre hi celebràrem l'intercanvi de grups de percussió on actuàrem en primer lloc el grup del CPM Mestre Vert de Carcaixent, oferint tres peces molt distintes. El concert s'encetà amb una peça amb una versió de la peça Short Circuits de Lalo Davila, interpretada amb objectes reciclats. Seguidament, els alumnes de sisè, Mar Ferri i Antonio Morales, ens oferiren Nagoya Marimbas d'Steve Reich. Acabàrem la nostra intervenció amb l'Obertura de Rafa Mas. El Grup del Conservatori de Requena ens oferí un interessant programa format per peces dels compositors nord-americans Jared Spears i Michael Aukofer.

Posteriorment, el 18 d'Abril ens desplaçàrem fins el Conservatori Professional de València. Al saló d'actes de "Velluters", com és conegut el centre, hi assitirem al concert de tornada del programa d'intercanvis entre ambdós centres que ja havíem encetat en Març a Carcaixent.

Ací teniu un resum d'alguns fragments de les peces interpretades a l'intercanvi:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada