intercanvi grups de percussió 16-17

intercanvi grups de percussió 16-17

6.5.16

curs 15-16: Activitats organitzades per l'aula de percussió en la IV Setmana Cultural del centre

Durant el curs 15-16 hem celebrat la quarta edició de la setmana cultural del centre. Durant tres dies, del 21 al 23 de Març, el conservatori ha estat farcit d'activitats organitzades per les diferents especialitats que s'imparteixen al centre.

Des de l'aula de percussió hem organitzat dues activitats que s'han celebrat el Dimecres 23 de Març. En primer lloc a les 16h hem assistit a una classe sobre improvisació als intruments de làmines a càrrec de Jesús Salvador "Chapi", professor del CPM de València. En la classe hi van participar activament els alumnes de percussió del centre, practicant les escales i acords, primer i iniciant-se després en el món de la improvisació i del jazz mitjançant els consells de "Chapi" que ha dedicat quasi trenta anys a la improvisació i al seu ensenyament.A continuació tingué lloc el VIIIé Intercanvi de Grups de Percussió. Enguany amb el grup del Conservatori Professional de València com a convidat. Aquest grup va ser dirigit també pel mateix "Chapi". Ens van oferir un programa centrat també en la improvisació, passant per distints estils i països, des d'un Blues americà, fins una adaptació d'un Preludi de Johann Sebastian Bach. Per concloure l'acte, el Grup de Percussió del Conservatori Professional de Carcaixent, dirigit pels professors Joan Pons i Miquel Mateu, vàrem interpretar dos clàssics actuals de la literatura per a percussió: les obertures d'E. Sejourné i del valencià Rafa Mas.
Per concloure la jornada i la Setmana Cultural, tots junts ens sumàrem al tradicional Concurs de Coques Dolces i Salades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada